Op deze donderdag in de Week van de Scheidsrechter staan er acht wedstrijden op het programma, waarvan er vijf wedstrijden in het Radboud Sportcentrum gespeeld zullen worden. In de eerste ronde barst het volleybalgeweld los met de wedstrijd van D3 tegen Pegasus en ook H4 zal om 19.45 starten, zij nemen het op tegen Trivos. In de tweede ronde zijn er wederom twee wedstrijden. D7 won de wedstrijd vorige week met 4-0. Lukt het hen om dit succes vast te houden? D11 heeft vorige week in een spannende wedstrijd van vijf sets de winst binnen weten te slepen. Die winst smaakt natuurlijk naar meer en ook zij zullen hun best doen zoveel mogelijk punten in Nijmegen te houden. De heren van het vijfde zijn er helaas nog niet in geslaagd om een set te winnen. Daarom is alle aanmoediging op de tribune vandaag van harte welkom om de heren van hun eerste punten te voorzien!

De overige teams slaan hun vleugels uit naar de omstreken van Nijmegen. D9 en D10 zullen schitteren in het altijd gezellige Gendt. Heyendaal D8 zal haar kunsten laten zien in Malden.

Er zijn dus weer genoeg wedstrijden waarvan jij de uitslag kan voorspellen. Ga snel naar de site en vul de TOTO in! Kom vervolgens naar de tribune om te kijken of jouw voorspellingen uitkomen en natuurlijk om de teams aan te moedigen met je mooiste liedjes en tromgeroffel.
Graag benadrukken wij nogmaals dat deze week de scheidsrechters extra in het zonnetje gezet mogen worden. Verzin met je team een leuke actie om de scheidsrechter te bedanken voor zijn/haar inzet dit seizoen.

 

Na de wedstrijden is het natuurlijk tijd om samen met de rest, de wedstrijden na te bespreken en een drankje te drinken om de winst te vieren of juist het verlies iets te verzachten. Zoals jullie al hebben kunnen lezen zullen de teams die met meer dan vijf mensen aanwezig zijn in Café Daen een heerlijke portie bitterballen ontvangen.

 

Aan alle teams heel veel succes en tot vanavond in Café Daen!

 

PS. Heb jij het berichtje over de bitterballen gemist? Download dan de app ‘Mijn Club’ en selecteer Heyendaal. Zorg dat je bij het envelopje bovenaan algemeen en je eigen team(s) aanvinkt en blijf zo op de hoogte van onder andere alle acties in Café Daen!