Fiere Heyendalers,

Vanavond zullen er maar liefst 11 wedstrijden door Heyendaal teams gespeeld gaan worden, waarvan 5 wedstrijden in het RSC. Dames 6, 8, 10 en 12 zullen hier te vinden zijn, om voor al dit vrouwelijk geweld te compenseren zal ook Heren 3 een thuiswedstrijd spelen. Genoeg te beleven dus!

Dames 6 zal haar wedstrijd spelen tegen Voreo dames 1. Volgens de prognose gaan de dames van Voreo met de overwinning naar huis, maar hier komt natuurlijk niets van in. Dames 8 zal moeten aantreden tegen onze aartsrivalen uit Oost, hopelijk laten ze de dames van Pegasus met de staart tussen de benen uit het RSC vertrekken! Dames 10 mag spelen tegen Touché dames 2 en als we de prognose mogen geloven dan zal dames 10 met een klinkende 4-0 overwinning het veld afstappen. Dames 12 zal om 21:30 spelen tegen Ikaros dames 4 en ook hier zal de prognose verslagen moeten worden, wat de dames uiteraard zullen gaan doen. Als laatste zal Heren 3 spelen tegen de Weekenders heren 1. Uit wedstrijden bij de Weekenders zijn mede door de paarse vloer altijd listig, echter zullen de Weekenders Heren 3 nu moeten verslaan in de kolkende Heyendaalse heksenketel! Al met al genoeg moois om vanavond voor naar de tribune te komen en je mede Heyendalers aan de overwinning te helpen!

Alle prachtige overwinningen van vanavond zullen uiteraard worden gevierd in Café Daen, wat vanavond gedaan kan worden onder het genot van een pitcher. Mits je met minimaal personen in Daen bent natuurlijk. Ook voor de iets minder fortuinlijke teams zal er een pitcher klaar staan.

Ten slotte zijn er vanavond met 11 wedstrijden veel punten te verdienen voor de Toto, vul deze nog snel in als je dat nog niet gedaan hebt. Versla je mede Heyendalers en verkrijg eeuwige roem door aan de top te eindigen!

Tot vanavond allemaal!