Vanavond moet het dan echt gaan gebeuren, het kampioenschap van H3. Ondanks twee nederlagen hebben de mannen van het derde alles nog in eigen hand. Pakken de mannen vanavond twee sets tegen D.V.O.L. H1, dan zijn ze kampioen. In theorie moet dit een makkelijke klus zijn, aangezien D.V.O.L. H1 laatste staat, maar de mannen van Robbert en Carmen hebben soms wat last van plankenkoorts. Met een tribune vol Heyendalers in Lent moeten de mannen die twee sets er wel uit weten te slepen!

In het Radboud sportcentrum worden er om 21:30 twee belangrijke wedstrijden gespeeld. D9 heeft na twee winstpartijen handhaving in eigen hand. Ze moeten dan in een rechtstreeks duel tegen Pegasus D9 minimaal 1 set pakken om de veilige 9e plek vast te houden. D11 heeft vorige week in Beneden- Leeuwen slechte zaken gedaan en moet hopen dat Isala’77 D2 vanavond punten laat liggen. Alleen dan heeft D11 nog een kleine kans op plek 2 in de rangschikking. D5 hoopt tegen Switch’87 D2 de derde plek te veroveren.

Voor dit alles spelen om 19:45 de kersverse Kampioen D4 tegen Kidang D3, D10 tegen Kidang D5 en D12 tegen Pegasus D13. Deze teams hopen ook hun seizoen met een klinkende thuisoverwinning af te sluiten.

Buitenshuis kan H5 al wat ritme opdoen voor de promotiewedstijden van komende weken door te winnen van Volamie H3. D7 kan aan de nummer 2, Tweestroom D1, laten zien waarom zij kampioen geworden zijn. D8 gaat voor hun achtste overwinning op rij tegen Kidang D4 en D3 neemt het op tegen Pegasus D5.