D4 is afgelopen donderdag kampioen geworden in de 2e klasse! De dames van Bart, deze wedstrijd gecoacht door Sander, wonnen de uitwedstrijd bij Isala met 4-0 en zijn nu definitief niet meer te achterhalen door Pegasus. Een mooie prestatie en vooral ook een fantastisch feestje. Gelukkig hebben we de foto’s nog ?.

Vandaag om 15.00 uur is het de beurt aan D1

Na D2, D7 en sinds donderdag ook D4, is het vandaag om 15.00 de beurt aan D1 om het vierde! kampioenschap binnen te slepen. Twee punten volstaan vanmiddag tegen de studenten van WaHo. Komt allen dus naar de tribune van het RSC, de trommel en de champagne staan klaar. Als je dan toch gaat, om 13.00 uur is het eerst de beurt aan D6. Zij hebben nog steeds kans op de 2e plaats, dus alle punten zullen in Nijmegen moeten blijven. Be there, of be square!

H1 mist P/D, D9 bijna veilig

H1 heeft afgelopen donderdag de belangrijke wedstrijd tegen DVV met 3-2 verloren. Hierdoor hebben de mannen een voorsprong van slechts twee punten, waardoor SSS in de laatste wedstrijd tegen nummer 11 WaHo hoogstwaarschijnlijk wel drie punten halen.

D9 heeft nog een puntje nodig in de laatste wedstrijd tegen directe concurrent Pegasus voor de veilige 9e plek. Afgelopen donderdag wonnen de dames met 3-1. Tegelijkertijd kon D10 er helaas niet voor zorgen om tegen hetzelfde Pegasus alle punten te pakken. Het werd 2-3 voor D10 in de Ark.

Andere uitslagen

Kidang – D5: 2-3

DVOL – D12: 4-0

Isala – D11: 3-1

Switch – D1: 2-3

H3 – AZSV/DOS 1-3

D8 – Pegasus 3-2

D7 – Kidang 3-1

H5 – Boemerang Komeet 3-2

H4 – Toesj 0-4