De competitie nadert z’n einde en de kampioensfeestjes worden talrijker. Vanavond kunnen maar liefst 3 teams bij een overwinning de champagne ontkurken . H3 neemt het vandaag in het Radboud sportcentrum op tegen ASV/DOS H1 uit Buren, de huidige nummer 3 op de ranglijst. Bij een 4-0 overwinning van H3 en setverlies van hun directe concurrent zijn ze kampioen. Hopelijk kunnen de mannen van het derde vandaag hun zenuwen beter onder controle houden dan afgelopen donderdag. D1 is bij een 4-0 overwinning op nummer 4 Switch’87 D1 niet meer in te halen door de concurrentie. De thuiswedstrijd eindigde in een redelijk simpele 4-0 overwinning voor de meiden van Guus en Ivo. Als ze dit kunststukje herhalen, zijn ze kampioen. Ook D4 kan vanavond kampioen worden door een overwinning op Isala’ 77 D1 in Beneden- Leeuwen. Dit zou een hele simpele opdracht moeten zijn aangezien Isala’77 de huidige nummer 12 is in de competitie.

Dat het vanavond een feestje gaat worden in Café Daen staat vast, alleen is het de vraag hoeveel feestjes er vanavond al gevierd kunnen worden.

D7 heeft hun kampioensfeestje vorige week goed gevierd. Met een thuisoverwinning op Kidang D4 geven ze het kampioenschap nog meer glans. H4 speelt vanavond hun laatste wedstrijd van het seizoen en wil deze natuurlijk winnend afsluiten! H5 speelt vandaag tegen hun directe concurrent voor plek 2 en met een klinkende overwinning is er zelfs nog een minieme kans op het kampioenschap. D3 speelt tegen Pegasus D4 hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen en wat is nou mooier dan deze te winnen tegen de eeuwige rivaal Pegajus? D8 speelt ook tegen een Pegasusteam en gaat voor hun zevende overwinning op rij.

D10 kan D9 een grote dienst bewijzen door van Pegasus D9 te winnen. De meiden van D9 hopen zelf te winnen van Pegasus D12 in de Ark van Oost om wederom goede zaken te doen in hun strijd tegen degradatie. D11 kan de champagne voor volgende week bestellen als ze vandaag met ruime cijfers weten te winnen van hun concurrent Isala’77 D2. D5 mag, na een weekje rust, naar Bemmel om daar de strijd aan te gaan met Kidang D3 met de derde plaats als inzet. D12 heeft de haast onmogelijk opdracht om bij DVOL D2 een setje weg te kapen, terwijl H1 voor de volle winst moet gaan bij DVV om nog uitzicht te houden op de tweede plek.