Bloeddorstige Heyendalers,

Vanavond om 23.59u worden de eerste deelnemers vogelvrij verklaard!
Iedereen die er niet in geslaagd is om zijn/haar toegewezen doelwit uit te schakelen zal dit verschrikkelijke lot ondergaan…

De vogelvrij verklaarden hebben AL hun rechten verloren. Zo hebben ze GEEN recht meer op immuniteit en alle nog levende deelnemers (ook andere vogelvrij verklaarden) mogen ongestraft een vogelvrije deelnemer uitschakelen. Dit kan op 1 van de volgende 3 manieren:

  • Waterpistool: schiet de vogelvrije nat met een waterpistool.
  • Kus des Doods: kus de vogelvrije op de wang of het voorhoofd.
  • Opdracht: schud de hand zoals bij een begroeting (let op: de hand van het slachtoffer moet vrijwillig uitgestoken worden!)

Er zijn slechts 3 manieren om de vogelvrij verklaring ongedaan te maken:

  • Je doodt alsnog jouw target
  • Je doodt iemand anders die vogelvrij is
  • Je gaat op woensdagavond 13-04-2016 om 23.59u dood door passiviteit

Iedere vogelvrije deelnemer die een andere vogelvrije deelnemer uitschakelt zal van de vogelvrije-lijst gehaald worden en mag het spel normaal continueren. (Je kan onmiddellijk na de kill weer gebruik maken van de immuniteit regels).
Wanneer je een vogelvrije deelnemer hebt uitgeschakeld moet dit binnen 3u doorgegeven worden via actiecie@nsvvheyendaal.nl onder vermelding van de naam van het slachtoffer, locatie, tijdstip! en het moordwapen. Zodoende kunnen wij de website actueel houden.
Indien er niet binnen 3u gemaild wordt, zal de kill NIET tellen!

Beweert een vogelvrije al vermoord te zijn? Check eerst de website of zijn/haar naam uit de lijst verwijderd is. Indien de naam er nog op staat kan het zijn dat de website nog niet bijgewerkt is. Stuur in dat geval voor de zekerheid een mailtje met bovenstaande gegevens. Indien wij meerdere mailtje met de moord op 1 persoon binnenkrijgen kunnen we aan de hand van het tijdstip zien wie daadwerkelijk de moord gepleegd heeft!

 

Succes met de jacht!

De Actiecie