D2 is afgelopen donderdag het eerste Heyendaalteam dit seizoen dat het kampioenschap heeft binnengesleept. In de uitwedstrijd tegen Malden, onder het genot van de altijd sfeervolle ambiance van De Veldschuur, waren drie punten genoeg voor de dames. Onder leiding van invalcoach Marin werden alle punten meegenomen naar Nijmegen: 0-4. Dames en trainers Thom en Rutger, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Café Daen heeft geweten dat jullie er waren (en de Malle Babbe ook).

Heyendaal vs. Tegenstanders: 13-4

Het was een zeer goede groene week. Maar liefst 13 van de 17 wedstrijden werden gewonnen! Naast het kampioenschap en de winst van D2, waren er nog een aantal mooie wedstrijden deze week.

Dubbele winst H4
H4 heeft afgelopen week twee wedstrijden gespeeld. De mannen hadden zowel donderdag als zaterdag een belangrijke wedstrijd om boven de degradatiestreep te eindigen, en beide wedstrijden werden in winst omgezet: 3-1 winst tegen Volamie en 4-0 winst tegen Pegasus. Goed bezig heren!

Op weg naar het kampioenschap
D1, D4, D7, D11 en H3 zijn nog altijd in de race voor het kampioenschap. Deze teams wonnen alle hun wedstrijd afgelopen week en zijn weer een stapje dichterbij de titel.

Gemini D2 – Heyendaal D1: 1-3
Trivos D3 – Heyendaal D4: 1-3
Heyendaal D7 – Pegasus D6: 3-2
Trivos D5 – Heyendaal D11: 0-4
Heyendaal H3
– Trivos H3: 3-1

Op naar volgende week! Wie wordt er dan kampioen? 😉

Heyendaal D2 kampioen