Vanavond kan zomaar eens de eerste mooie avond gaan worden in een reeks van velen. De komende weken staan een aantal (potentiële) kampioensfeestjes op de planning en de eerste kan vanavond al gevierd worden door D2 in Malden. Als zij daar winnen met 3-1 of 4-0 zijn zij de eerste kampioen van Heyendaal in het seizoen 2015-2016. De voorspellingen zien er gunstig uit voor D2; hun laatste verliespartij was op 14 november tegen Pegasus D5, de vorige wedstijd tegen Malden eindigde in een redelijk makkelijke 4-0 overwinning dus een kampioensfeestje in Daen zit er vanavond zeker in!

Vanavond hebben meerdere teams na een overwinning reden om de voorbereidingen van hun kampioensfeest te starten. D7 kan na een overwinning op Pegasus 6 in het Radboud Sportcentrum de voorbereidingen gaan treffen voor hun kampioensfeest volgende week. H5 speelt ook om 19:45 in het Radboud Sportcentrum. Ze kunnen alle punten hard gebruiken om hun tweede plek op de ranglijst veilig te stellen en de bijbehorende plaats in de promotiewedstijden voor de tweede klasse. D3 kan D2 vanavond een dienst bewijzen door te winnen van Trivos D2. Om 21.30 kan H3 weer een stap zetten naar hun kampioenschap. Een overwinning op Trivos H3 is dan ook erg welkom. H4 kan juist alle punten gebruiken om uit de degradatiezone te geraken. De wedstrijd tegen Volamie H2 is er een van de dubbele punten. Wie deze wedstrijd weet te winnen neemt weer iets meer afstand van de onderste regionen. D8 speelt naast deze twee spannende herenwedstrijden tegen Voreo D1. Voor D8 staat er niets meer op het spel, maar ze zullen ongetwijfeld de competitie zo goed mogelijk willen eindigen.

Er spelen vanavond maar liefst drie Heyendaalteams bij Trivos. Twee van deze teams, D11 en D4,  zijn nog volop in de race om het kampioenschap en een overwinning vanavond brengt ook hun kampioensfeest een stukje dichterbij. D11 en D10 mogen om 19:30 het goede voorbeeld geven aan D4 die om 21:30  spelen. D9 gaat op bezoek bij Boemerang Komeet D3 en kan elk puntje goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. D12 speelt bij Tweestoom D4. H1 speelt op deze donderdagavond bij Arvevo H3 en heeft alle punten hard nodig om de tweede plek vast te houden. H2 speelt vandaag met Toesj H1 om de zesde positie op de ranglijst. D5 zal na de overwinning op Trivos D3 ook graag bij Ikaros D2 als winnaar van het veld stappen.