Kerstborrel: kom naar het winterwonderland van je dromen en laat al je wensen uitkomen!

Op 11 december organiseerde Dames 11 de kerstborrel met als thema winterwonderland. Bijna iedereen was in het wit gekomen. Bij binnenkomst kregen de witte bezoekers een speciaal welkomsshotje en een papieren kerstbal. Het was de bedoeling dat ieder hier een mooie wens op schreef voor een andere Heyendaler.

De leukste en origineelste wens werd door Dames 11 beloond, de schrijver van de wens én de persoon aan wie het gericht was kregen een cocktail. Leuk om te vermelden is dat sommige wensen al zijn uitgekomen: Heren 5 heeft 1 set gepakt! Daarnaast hebben Jannie en Moniek (Dames 4) voor de eerste keer een prijs binnen Heyendaal gewonnen! Of Bas (Heren 2) ooit een goede set-up heeft gegeven aan Kasper is nog maar de vraag. Ook over de wens dat sommige Heyendalers geen blauwtje meer zullen lopen binnen de vereniging durven we niets te zeggen.

Het was een geslaagde avond vol gezelligheid en er werd tot in de late uurtjes (lees: Linsey van Dames 11 was pas om half 7 thuis) doorgefeest. Tot slot willen jullie bedanken voor de leuke avond en wensen wij iedereen een sportief en succesvol 2015 toe!
Liefs Dames 11

15427349213_affa4cb523_h