Een van de speerpunten van het 48e bestuur is betere trainersondersteuning. Om hier gelijk goed mee te beginnen, heeft het bestuur op 17 oktober de eerste trainersclinic georganiseerd. Deze clinic werd verzorgd door Wim Thewissen, trainer van H1. Het doel van de eerste trainersclinic was het aan de kaak stellen van alle facetten van een training. Bijna alle trainers van Heyendaal waren aanwezig. Allereerst werd er begonnen met een theoriegedeelte en Wim liet documenten zien die de trainers kunnen helpen bij het maken van een training. Deze documenten zullen (binnenkort) op de site bij de leden login te vinden zijn onder het kopje ‘trainersinformatie’. Na het theoriegedeelte werd alle informatie in praktijk gebracht. Wim heeft laten zien hoe je een grote groep in beweging kan houden en hoe je alle aspecten van het volleybal aan bod kan laten komen in één training. Het was zeker een goede start van de reeks trainersclinics. We zien jullie graag bij de volgende! Mocht je nog onderwerpen hebben die je graag besproken wil hebben tijdens een trainersclinic, mail dan naar tc@nsvvheyendaal.nl!