Het seizoen zit er dan nu echt bijna op en we zijn als TC van Heyendaal druk bezig met de indelingen voor volgend seizoen. Voor heren 1, uitkomend in de promotieklasse, houden we ook dit jaar selectietrainingen om dit team zo goed mogelijk samen te kunnen stellen. Heren 1 speelt hun wedstrijden op zaterdag en trainen 2 keer in de week (op maandag en woensdag). Mocht je interesse hebben om mee te doen aan deze selectietrainingen, kan je een mail sturen naar tc@nsvvheyendaal.nl

De selectiedata zijn:

Maandag 12 mei:            20.00 – 21.30u

Woensdag 14 mei:          19.30 – 21.00u

Woensdag 21 mei:          19.30 – 21.00u

De selectietrainingen zullen allen plaatsvinden in hal 1 van het Universitair Sportcentrum (Heyendaalseweg 141, Nijmegen).

Naast de hoge teams zijn we ook nog steeds op zoek naar mannen 1e en 2e klasse spelen. Mocht je als dame ook interesse hebben om promotieklasse te komen spelen bij Heyendaal? Ook hiervoor kan je mailen naar tc@nvvheyendaal.nl