Na een goed bord spinazie pasta met spekjes, waren we er klaar voor, de wedstrijd tegen Tweestroom. Hup netjes in één lijn warm lopen en inspelen maar. De scheids hield het graag op de tijd dus alles moest wat sneller. De eerste set was spannend ging lekker en sloegen de ballen erin maar verloren hem jammer genoeg. De tweede set was een zwart gat, ondanks dat Maaike zo mooi over het veld vloog voor de bal. Set 3 ging goed we wonnen hem en waren terug, ondanks de scheids met zijn tempo van fluiten met zijn leeftijd. Set 4 ging gelijk op, we hadden de zwakke punten van de tegenpartij gevonden in Toine zijn taal: positie 5, nummer 2 bij de opslag in het midden en bij aanval alles in de hoeken of achterin – Duidelijk. Daar gingen we voor en het ging gelijk op. Uiteindelijk verloren we met twee punten verschil.