Team-lukt-niet moest achttien januari tegen haar grootste concurrente, Scylla. Na een gigantisch slome start stonden we 9-20 achter. Tijd voor een time-out dus. Tijdens de time-out sprak Libero Lieke de legendarische woorden we gaan de wedstrijd keren. Zo gezegd zo gedaan. Dankzij een goede servicedruk van Annet, het goede blok van Joyce en de alertheid in het achterveld hebben we op wonderbaarlijke wijze de eerste set gewonnen met 25-23. De herpakte flow van de eerste set konden we goed doorzetten. De spanning van de eerste set was verdwenen en zonder al te veel stress sleepten we ook de tweede set binnen. De tweede set eindigde met een stand van 25-19. Scylla had nu voldoende mentale klappen gehad en was nergens meer te vinden. Wij vonden de wedstrijd echter steeds leuker worden en met lachende gezichten werd er gewoon leuk gevolleybald. De derde set eindigde met een stand van 25-15. De vierde set konden we lekker vrij uit spelen en ook de scheidsrechter hadden we mee (…ja, Scylla het was een prachtige pancake en ja die bal was in en ja ons blok raakte inderdaad de bal…) Door alle omstandigheden bij elkaar wonnen we ook de vierde set met 25-13. Het is de eerste overwinning met coach Niek en ook de eerste wedstrijd die eindigde in 4-0 in ons voordeel. Zaterdag veranderde team-lukt-niet in team-lukt-wel. Hopelijk kunnen we deze lijn doorzetten. Kaaaaaazoo!