Dé avond waar elke Heyendaler al zo lang naar uit heeft gekeken, is in zicht! Op zaterdag 23 november is het zo ver: het beroemde en beruchte Diner Rouler zal dan plaatsvinden! Onder het genot van heerlijke dranken en spijzen kan je eindelijk uitgebreid kennismaken /bijkletsen met je groene verenigingsgenoten. In tweetallen ga je zorgen voor een overheerlijk voor-, hoofd- of nagerecht voor twee andere koppels. Het is altijd een verrassing bij wie je gaat eten en wie er van jouw gerecht komt smullen. Wanneer de buikjes rond zijn gegeten en gedronken, wordt er uitgebuikt in Café Daen.

Het thema zal dit jaar zijn:

Reis in de tijd!

Ga je terug naar je roots of weet jij hoe het er over 100 jaar uit zal zien?
Laat je inspireren door dit thema. Bedenk een passende outfit en speur in je kookboeken naar een lekker en passend maaltje!

Jij bent er toch ook bij?!

Weten jij en je partner nu al dat jullie mee willen doen? Stuur dan een mail naar: dinerrouler@nsvvheyendaal.nl
Vermeld hierbij: naam, partner, team, eet adres, telefoonnummer, allergieën en vegetariër ja/nee.
Op 28 oktober en 4 november zullen er inschrijflijsten in de zalen hangen!