Altijd al willen strijden binnen de vereniging? De beest willen uithangen als ongelikte beer? De aap uit de mouw laten komen? Als oude bok kijken of er nog groene (heyendaal) blaadjes meedoen? Lekker een balletje slaan tot je geen kip meer kan zeggen? Doe dan mee met het intern toernooi! Laat zien hoe beestelijk goed je bent op maandag 14 oktober om 19.00 uur in het Universitair Sportcentrum. Trek je mooiste safari/beestenboel/kinderboerderij outfit aan en wie weet wordt je gekroond als koning van de jungle!

Er zijn die avond i.v.m. de ‘’herfstvakantie’’ geen normale trainingen in de JMH en het USC. Meld je dus snel aan op interntoernooi@nsvvheyendaal.nl met je naam, in welk team je zit en de positie die je speelt. Dit kan nog tot en met volgende week woensdag 9 oktober. Aanstaande maandag zullen er ook nog intekenlijsten in de JMH en het USC hangen. Tot ziens op de 14e!